Return to site

NAGOYA VENUE

- FLOOR EQUIPMENT & ATTENDING GUIDE -

SOUND SYSTEM

< CLUB MAGO EQUIPMENT >

CDJ - Pioneer CDJ-2000 Nexus x 2

DJ MIXER - Pioneer DJM 900 Nexus x 1

TURN TABLE - Technics SL-1200MK5G x 2

MIXING CONSOLE: MIDAS VENIS F160

MAIN SPEAKER MANAGEMENT: KLARK TEKNIK DN9848

MAIN COMPRESSOR: AMEK SYSTEM 9098. XTA DP 324.

 

EFECTS PROCESSER: DOPE REAL MODEL 3300
- Pioneer EFX-1000

- YAMAHA SPX 2000

MONITER EQUALIZER: KLARK TEKNIK DN 3600

 

MONITER SPEAKER: MASTER BLASTER PM MONITER x 2

MAIN SPEAKER SYSTEM: MASTER BLASTER
- SP4 x 2 (house)
- SP3 x 2 (rear)
- SP4-15 x 2 (SUB)
- SP2-15 x 2 (SUB)
- X-ACT x 2 (COVER SPEAKER)

 

MIC

- SHURE SM 57 x 3
- SHURE SM 58 x 4
- SHURE BETA 57 x 4
- SHURE BETA 58 x 2
- SHURE BETA 52a x 1
- SENNHEISER MD422U x 2
- AKG C391B x 2

MIXING CONSOLE: MIDAS VENIS F160

MAIN SPEAKER MANAGEMENT: KLARK TEKNIK DN9848

MAIN COMPRESSOR: AMEK SYSTEM 9098. XTA DP 324.

- TIME SCHEDULE -

1, Arrived Chubu International Airport (17:50 - 18:15)

Chubu International Airport

http://www.centrair.jp/en/

2, Join Up With Us (18:15 - 18:30)

ATTENDING DRIVER

iCHi (Japanese / DJ & Producer / He can speak English)

PHONE NUMBER : +81 90 - 6618 - 3735

Twitter : https://twitter.com/iCHi_dj_SPB

NATSUKI (Japanese / JBCG Designer / She can speak English)

PHONE NUMBER : +81 90 - 8543 - 1017

Instagram : https://www.instagram.com/jbc_natsuki/

3, DRIVING to MAGO 🚙 (18:30 - 19:30)

Travel time : about 35〜50 minute

3, Arrived MAGO (19:30 - 20:30)

▶Lighting、Visual、Smoke Maschine、Sound Check

【Time Table / Main Floor】

20:30 - 21:10 YUKI(40min)
21:10 - 21:50 IKKI (40min)
21:50 - 22:30 CuRU (40min)
22:30 - 23:10 ARTATK (40min)
23:10 - 23:50 nowm (40min)
23:50 - 00:30 VAR$VS (40min)
00:30 - 01:20 BETAPACK (50min) ▶︎TRAKTOR Kontrol S4 + S2 ( Remove after play)
01:20 - 02:00 329 (40min) ▶︎TRAKTOR HID mode + CDJ or Interface + Direct Mixer
02:00 - 04:00 Sinjin Hawke & Zora Jones (120min)
04:00 - 04:40 iCHi (40min) ▶︎USB
04:40 - 05:20 FRONT! (40min)
05:20 - 06:00 LEON (40min)
06:00 - CLOSE

【Time Table / Lounge Floor】

20:00 - 20:40 ALEN (40min)
20:40 - 21:20 near (40min)
21:20 - 22:00 Jin (40min)
22:00 - 22:40 LARRY NAKAO (40min)
22:40 - 23:20 YURA (40min)
23:20 - 00:10 has (50min)
00:10 - 00:50 Aruoka (40min)
00:50 - 01:40 LIVE : Ace the Chosen onE / ANPYO / TEN (50min)
01:40 - 02:20 JUNN (40min)
02:20 - 03:00 SILAS (40min)
03:00 - 03:40 ASOMA (40min)
03:40 - 04:20 SEI(40min)
04:20 - 05:00 miyauD (40min)
05:00 - 05:40 Ut-TiE
05:40 - 06:00 B2B
06:00 - CLOSE

4, OPEN & HOTEL CHECK-IN (20:30 - 21:00)

<Hotel Accomdations Address>

Smile Hotel Nagoya Sakae
4-10-5, Sakae, Naka-Ku, Nagoya City, Aichi 460-0008, Japan

PLAN : デラックスダブルルーム (1Room / Deluxe Double Room)

Check In = 9/9 (Sat) 21:00
Check Out = 9/10 (Sun) 13:00

Morning = We will guide outdoor restaurants

【Room Facilities】
Free Wi-Fi & wired LAN connection / TV / VOD (charged) / Toilet with washing machine / Electric kettle / humidifier

【Amenities】
Tooth brush / Bath Towel / Face Towel / Bath Mat / Hair Brush / Hair Dryer / Shampoo / Conditioner / Body Soap / Hand Soap

5, DINNER (21:15 - 22:45)

▶Live Lounge vio (for Japanese Vegetarian Dining / adjoining MAGO)

6, BACK TO MAGO & DRESS ROOM-IN (23:00)

Photo by FUTURE KiLLA vol.1 (w/ Lil Texas & C.Z. & TREKKIE TRAX)

7, PLAY START (02:00 - 04:00)

8, CLOSE & BACK TO HOTEL (06:00 - 06:30)

9.10(SUN)

9,HOTEL CHECK-OUT & JOIN TOGETHER (13:00)

10,LUNCH & SIGHTSEEING at NAGOYA

(13:30 - Evening)

11.HOTEL CHECK-IN ATTENDING

I will guide the location of the station where a train for Tokyo departs and the way to take it are shown.

9.11(MON)

12,BOARDING A TRAIN BOUND FOT TOKYO

Sorry, I can't show the way because there is work on this day.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly